Lage egne grupperinger

Som innlogget bruker på skoleeier- og fylkesnivå kan du lage egne grupperinger av skoler, kommuner og fylker. Disse grupperingene kan brukes til å sammenligne resultater fra forskjellige enheter.

Slik gjør du:

1. Gå til Min side.

2. Velg: Grupperinger.

3. Du får opp de grupperinger du eventuelt har laget fra før.

4. På høyresiden har du en eller flere bokser med "Lag ny gruppe"-knapp, en for hver type gruppe.

5. Velg for eksempel "Lag ny skolegruppe".

Venstre panel viser skoler/kommuner/fylker. Høyre panel har inputfelt for gruppenavn og et panel som i utgangspunktet er tomt.

6. Velg enheter til gruppa gjennom å markere i venstrepanel og klikke "Legg til"-knappen. Du kan velge flere enheter av gangen gjennom f. eks bruk av Ctrl-knapp.
    I panelet som viser valgbare kommuner, kan listen vises per fylke eller per kommunegruppe.

7. Du kan lage så mange grupper du vil. Gruppene blir tilgjengelige i enhetsvelgeren på venstre side i Skoleporten.

Eksempel på grupperinger i enhetsvelgeren