Eksportere data til regneark

I Skoleporten kan du eksportere data til regneark.

1. Naviger deg fram til en rapport som viser data for en enhet.
     Lenke til regneark.
  2. Lenken ”Regnearkformat” vises i høyre kolonne, under informasjon om enheten.

3. Klikk på lenken ”Regnearkformat”

4. Velg om du vil eksportere det du ser på skjermen ved å velge radioknappen for "Enkel nedlasting” eller om du vil eksportere alle datene for din enhet på valgte rapport, ved å velge radioknappen ”Utvidet nedlasting”.

5. Velg type filformat via radioknappvalgene ” ”Excel” og ”Semikolonseparert”.

6. Velg om du vil ha med de utvalgte data fordelt helt ned på delskår i eksporten ved å markere sjekkboks for dette.

7. Start eksporten ved å velge knappen ”Last ned”.

8. En dialogboks fra operativsystem vises på skjermen med mulighet for å åpne direkte, lagre eller avbryte nedlastingen.